EbitCMS sustav za ažuriranje web stranica

EbitCMS sustav za ažuriranje web stranica i upravljanje sadržajem (eng. Content Management System) nastao je kao odgovor na potrebu za kvalitetnom prezentacijom sadržaja. CMS u potpunosti prati standarde kada je riječ o optimizaciji za tražilice.EbitCMS sustav za ažuriranje web stranica

Razvijan od tima ljudi koji ukupno posjeduju preko 100 godina iskustva u branši i sa preko 2000 radnih sati utrošenih u razvoj, optimizaciju i automatizaciju, EbitCMS je u potpunosti komercijalno rješenje zasnovano na vlastito osmišljenom engineu te sa svim implementiranim novim značajkama web standarda.

S obzirom da je CMS zasnovan na vlastitom engineu, to mu omogućava fleksibilnost, modularnost, skalabilnost i jednostavnost za sve vrste nadograđivanja i proširivanja. Stvarajući jedinstvenu podatkovnu infrastrukturu, EbitCMS omogućuje preglednu organizaciju svih podataka.

Administracija web stranica obavlja se preko sučelja koje je vrlo intuitivno i Vama kao krajnjem korisniku omogućuje iznimnu lakoću uporabe. Sučelje je u potpunosti prilagođeno za hrvatski jezik, a postoji i jezično proširenje za uporabu na engleskom, njemačkom, talijanskom te drugim jezicima. Sučelje je podijeljeno prema logičkim cjelinama, a ažuriranje se provodi korištenjem jednostavnih kontrola za unos tekstualnog i multimedijalnog sadržaja.

EbitCMS koristi se za kreiranje, uređivanje, upravljanje i objavljivanje sadržaja na web stranicama na dosljedno organiziran način. Sadržaji mogu biti tekstovi, slike, audio zapisi, video zapisi, elektronski dokumenti i poveznice (linkovi). Korisnici s osnovnim znanjem rada na računalu moći će vrlo brzo i efikasno upravljati sadržajem i uređivati sadržaj svoje web stranice.

Neke karakteristike EbitCMS sustava su:

 • Web sučelje za administraciju
 • Podrška za višejezičnost sučelja za administraciju
 • Dodavanje željenog broja stranica i podstranica
 • Podrška za višejezičnost sadržaja web stranica
 • Jednostavnost korištenja, upis i ažuriranje tekstualnih sadržaja
 • Dinamička optimizacija za veći broj ključnih riječi
 • Automatizirano ubacivanje slika, prilagodba veličina i optimizacija za Internet
 • Sortiranje, premještanje, brisanje pojedinačnih sadržaja
 • Upravljanje korisnicima i korisničkim grupama
 • Funkcijska proširenja - moduli (Internet trgovina - webshop, katalog proizvoda/usluga, pisanje članaka, fotogalerija, albumi, fotografije, komentari, kalendar, česta pitanja, povezani sadržaji... )
 • Prilagođen za sve popularne svjetske i domaće tražilice
 • Automatski i ručni backup podataka
 • Velika sigurnost podataka
 • Za editiranje stranica potreban samo web preglednik (Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera ili Internet Explorer)
 • On-line pomoć i upute u tekstualnom obliku na raspolaganju (konstantno se nadograđuju prema upitima i potrebama korisnika)

Licenca za korištenje i ograničenja

Isporukom web stranice naručitelju, isporučuje se i EbitCMS sustav za koju korisnik dobiva pravo korištenja na jednoj (vlastitoj) internet domeni, ali ne kupuje pravo na izvorni kod (source code) koji ostaje zaštićen te u vlasništvu tvrtke Ebit IT d.o.o.

Administracijskom dijelu EbitCMS-a korisnik smije pristupati s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu. Korisnik ne smije bez prethodnog pismenog dopuštenja kodove CMS-a distribuirati i prodavati trećim osobama. "Prednji" dio aplikacije (vidljiv krajnjim korisnicima, posjetiteljima web stranica) i pripadajuća baza podataka sastavni su dijelovi EbitCMS sustava!

EbitCMS nije software otvorenog koda (open source) niti je dozvoljeno revizribilno kodiranje niti promjena izvornog koda bez pisane dozvole tvrtke Ebit IT d.o.o.

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr