Izrada web stranica

Kako bi Vaše predstavljanje i poslovanje putem Interneta bilo što učinkovitije, naš tim stoji Vam na raspolaganju. U skladu sa načinom i vrstom Vašeg poslovanja te Vašim željama, osmisliti ćemo strategiju Vašeg online predstavljanja u izradi web stranice

Što nudimo?

Izradu web stranica / Dizajn web stranica / Razvoj web stranica / Programiranje web stranica!

Uz visoko sofisticirane načine popraćene uporabom modernih tehnologija, programskih alata i vizualnih predložaka, kao krajnji rezultat, stvaramo web stranice.

Dostupnost web stranica u današnje je vrijeme izrazito velika te je slična odlasku u trgovački centar po mjesečno nabavljanje hrane.

Uzgred rečeno, velika dostupnost ne donosi za web stranicu i osnovnu ključnu stvar; kvalitetu. Postoji puno ponuđača web stranica, ali gledajući u postotcima, vrlo je malo onih koji se ističu kvalitetom. Web stranice koje imaju svoju uporabnu vrijednost, koje imaju mjerljive rezultate i koje se mogu pohvaliti visokim brojem konverzija odnosno pretvaranjem posjetitelja web stranice u potencijalnog ili definitivnog kupca usluga ili proizvoda ipak je premalo.

A kako se postiže takva kvaliteta odnosno upotrebljivost web stranice?

Baš kao što svatko od nas u svome poslu posjeduje znanja koja su opće poznata, tako i za web stranice postoje opće poznata pravila koja se moraju poštivati prilikom projektiranja i izrade web stranica. Sukladno tome, naš tim u izradi web stranica poštuje spomenuta pravila.

  • Jednostavna i pregledna navigacija
  • Pregledan i jasan prikaz sadržaja
  • Isticanje strateški odabranog sadržaja
  • Uporaba boja i oblika u cilju stvaranja pozitivnog neuro-vizualnog podražaja posjetitelja Sadržaj i izgled prvenstveno ovisi o vrsti sadržaja koji se želi prikazati posjetitelju.
  • Ispravna uporaba programskih rješenja i alata
  • Pravilna optimizacija web stranica za internet pretraživače
  • Uporaba jednostavnih programskih alata
  • Pravilna optimizacija koda radi brzog i nesmetanog učitavanja web stranice

Uz opće poznata pravila, postoje i pravila koja su poznata samo nama i koja ne objavljujemo javno, ali ista donose dio kvalitete web stranica koje izrađujemo, a time i znatnu prednost našim klijentima u odnosu na njihovu konkurenciju.

Uz navedena pravila koja se odnose na samu izradu internet prezentacija za postizanje vrhunskih rezultata, potrebno je imati dobar početak. Dobar početak podrazumijeva pravilno određivanje strategije samih web stranica koje moraju biti usklađene sa strategijom tvrtke za koju se stranice izrađuju, kao i usklađenost s poslovnim procesima koje tvrtka/naručitelj koristi. Nadalje, jasno određivanje ciljeva koji se tijekom određenog perioda žele postići sa web stranicom je druga ključna stvar sa kojom započinje razvoj kvalitetnih web stranica.

Postoji više različitih vrsta web stranica i one se određuju prema svemu gore navedenom, a koju vrstu web stranica Vaša tvrtka treba i želi, možemo odrediti kada nam se javite sa svojim idejama i zamislima, te ćemo zajedno pronaći optimalno rješenje za Vaše nove web stranice.

Web stranica izvor je informacija za Vaše klijente i partnere, platforma putem koje možete prodavati Vaše proizvode i usluge kao i izvanredno mjesto za reklamu i marketing.

Po sistemu „ključ u ruke“ nudimo Vam osmišljavanje vizualnog identiteta Vaših web stranica u skladu sa Vašim poslovanjem. Naš posao uključuje izradu strukture i projektiranje, registraciju domene, Internet Marketing, SEO, CMS aplikacije i Web Hosting.

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr