Misija & Vizija

Zadovoljan klijent najbolja je preporuka za našu tvrtku.

Temeljem našeg iskustva usavršili smo "personalizirani pristup" klijentima (B2B, B2C), kroz koji definiramo potrebe, želje i mogučnosti i nastojimo isporučiti rješenja koja će stvariti poslovnu korist, poboljšati njihovo poslovanje ili ga pokrenuti s mrtve točke. Kada je klijent zadovoljan, zadovoljni smo i mi! Naš je konačni cilj, proaktivnim pristupom prema klijentu, isporučiti rješenje bazirano na realnim mogučnostima, optimizirano prema trenutnim strateškim ciljevima i koje će riješiti njegove probleme ili povećati učinkovitost njegova poslovanja.

Vizija naše tvrtke u potpunosti je orijentirana na kvalitetno online poslovanje. Kvaliteti uvijek dajemo prednost pred kvantitetom. Težimo stvaranju projekata, kako lokalnog tako i globalnog karaktera, koji će nam omogućiti ostvarenje naših ciljeva, a to su izvrsnost i profesionalnost u djelatnosti kojom se bavimo.

Put do uspjeha i ostvarenja ciljeva nije lagan posebice zbog velike konkurencije unutar spektra našeg djelokruga, kojom smo okruženi. Stoga je naša vizija istaknuti se i diferencirati se unutar goleme tržišne konkurencije na temelju kvalitete naših usluga, znanja koje nadilazi čistu tehnološku produkciju te se proteže na marketing online usluga i profesionalnosti našeg tima koji djeluje učinkovito i proaktivno.

Ulaganje u znanje jedan je od presudnih elemenata za koji vjerujemo da će doprinijeti ključu uspjeha svih naših projekata, kao i projekata koje imamo namjeru poticati i potpomagati svojim vlastitim resursima.

Promatrajući godinama znanje, kreativnost, entuzijazam i ideje koje se generiraju na našim prostorima, vjerujemo da smo trenutno na mjestu koje ima potencijala postati nova meka IT branše i online poslovanja. A dio naše vizije je i biti aktivan i značajan igrač u tom procesu.

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr