Partneri

Uspješan korak

USPJEŠAN KORAK d.o.o., Zagreb

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, pružamo profesionalnu pomoć hrvatskim tvrtkama i organizacijama u pronalaženju i dobivanju potpora EU fondova koji su neophodni za razvoj, stvaranje i održavanje konkurentske prednosti. Kao izvršitelji projekta, pružamo profesionalnu pomoć hrvatskim tvrtkama i organizacijama kako bi našle i ostvarile potpore iz fondova Europske unije.

MILLENIUM PROMOCIJA d.o.o. Zagreb

Jedna od vodećih regionalnih agencija specijaliziranih za integrirano marketinško komuniciranje i komunikacijski menadžment.
U 15 godina postojanja realizirano je više od 600 komunikacijskih projekata i ostvarena suradnja s vodećim regionalnim i međunarodnim tvrtkama, državnim institucijama, nevladinim sektorom i političkim strankama.
Klijentima i partnerima jamčimo vrhunske usluge vodeći se pritom ključnim čimbenicima za uspjeh u komunikacijskoj industriji: brzinom, fleksibilnošću i učinkovitošću.
Profesionalni te istodobno prijateljski pristup klijentima svih savjetnika uvelike doprinose stvaranju dugoročnih i kvalitetnih poslovnih i osobnih odnosa.

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr