Rezervacijski sustav za turističke organizacije

Rezervacijski sustav za turističke organizacije je online programsko rješenje namijenjeno za poslovanje u turizmu te predstavlja booking sustav za direktnu rezervaciju smještaja.Rezervacijski sutav za turističke organizacije

Rezervacijski sustav za turističke organizacije omogućuje prodaju unesenih objekata putem Interneta. Sve objekte koje ste unijeli prilikom definiranja ponude (cijene, fotografije i karakteristike) možete jednostavno klikom miša objaviti na Internetu te ih time učiniti dostupnima velikome broju kupaca.

Svaki potencijalni kupac može pretražiti bazu unesenih objekata (hoteli, vile, apartmani, sobe isl). a kao rezultat pretraživanja pojavit će se samo oni kapaciteti koji su slobodni u periodu kojeg je kupac odabrao te svi kapaciteti koje je označio u naprednoj tražilici. Kupac može vidjeti detaljan prikaz svakog objekta (karakteristike, opis, fotografije i cijene). Jednom unesene karakteristike objekta dostupne su kupcu na onoliko jezika koliko vam je potrebno u vašem sustavu.

Svaki upit ili rezervacija koju neki od posjetitelja booking sustava napravi putem Interneta biti će vidljiv unutar samog administratorskog sučelja. Sustav podržava i plaćanje kreditnim karticama.

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr