Tko smo?

Naš tim čini grupa mladih profesionalaca u potrazi za idealnim „Internet rješenjem“. Svakoga dana težimo preispitivanju vlastitoga znanja te istraživanju noviteta, aktualnosti i trendova naše struke. Idealno online rješenje naš je „Sveti Gral“.

Naša znanja i profesionalnost, posljedica su razvoja više od 5 000 različitih online rješenja, sustava za Internet trgovinu, sustava za poslovanje i brojnih drugih IT rješenja i projekata koje simultano razvijamo svakoga dana.

Mudrost uvijek proizlazi iz znanja. Mudrost koju smo stekli, omogućava nam da svaku prepreku uvijek nastojimo sagledati u cijelosti, otkriti njezine slabosti te osmisliti idealna rješenja za prevladavanje iste. S našim klijentima i partnerima rado ćemo podijeliti ponešto od našeg znanja, stručnih trikova i marketinških fora, a sve s ciljem dostizanja novih granica u našem digitalnom svijetu.

Iako su naše glavne karakteristike entuzijazam i kreativnost u svim sferama digitalnoga svijeta, naša pokretačka snaga proizlazi iz različitih osobnosti, preferencija, načina razmišljanja i sagledavanja problema, što nam omogućuje izvrstan brainstorming i u konačnici pronalazak optimalnih rješenja za različite potrebe svakog pojedinačnog klijenta. Najjednostavniji način da saznate mnogo toga o nama jest da nas upoznate i dozvolite nam da preuzmemo brigu oko vašeg poslovanja. Pokazat ćemo vam što sve možemo!

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr