Za investitore

Ovaj dio naših stranica namijenjen je tvrtkama i pojedincima koji razmišljaju o uključivanju u svijet online poslovanja ili razvoja IT rješenja, a spremni su uložiti kako novac tako i svoje znanje, rad i želju za uspjehom.

U kakvim smo odnosima s našim partnerima/investitorima?

Naše povezivanje sa zainteresiranim investitorima u ovom se trenutku prvenstveno odnosi na pojedine projekte, koji postoje u planovima razvoja ili smo ih već djelomično započeli razvijati. Naši projekti su naše buduće poslovanje i naši budući planirani prihodi. Iako ih razvijamo vlastitim snagama, odlučili smo ubrzati i olakšati cjelokupni proces razvoja pojedinih projekata te smo uz pomoć investitora došli do razumnih rokova u kojima će projekti i operativno početi funkcionirati te ostvarivati planirane prihode.

O čemu možemo razgovarati sa potencijalnim investitorima?

Svaka mogućnost kojom bi se uz pomoć partnera/investitora ubrzao razvoj projekata, podigla njihova kvaliteta, povećali planirani prihodi i/ili proširio opseg projekta, zanimljiva nam je i prihvatljiva za razgovore i pregovore. Ukoliko vidite prostora za neku partnersku ideju, budite slobodni nam se javiti kako bismo obostrano dogovorili suradnju.

Što očekujemo od partnera/investitora?

Naša očekivanja ovise od stupnja uključenosti partnera u određeni projekt. Neovisno od tog stupnja, partnerski odnos nam je veoma bitan. Ako partner/investitor prepozna našu emotivnu predanost projektu i odluči nam se pridružiti na putu prema uspjehu, očekujemo jednaku predanost. Vjerujemo da je za uspjeh projekta vrlo bitna sinergija vjere, volje i truda, koja će vremenom donijeti vrhunske rezultate.

Što partneri/investitori mogu očekivati od nas?

Kao što smo i prije spomenuli, naša tvrtka razvija nekoliko online projekata i specijaliziranih programskih rješenja. Svi projekti u nečemu su jedinstveni i kao takvi imaju veliki potencijal. Za svaki je projekt pripremljena osnovna projektna struktura, osmišljen je poslovni model te promatrajući kroz prizmu sličnih projekata, svi oni imaju veliki prihodovni potencijal. Partner/investitor može računati da ćemo u svakom dijelu našeg odnosa davati maksimum svojih mogućnosti i svoje kreativnosti, a sve u cilju postizanja iznadprosječnih poslovnih rezultata.

Poštovani posjetitelji, preselili smo se na novu lokaciju Zvečajska 5, te je u tijeku prebacivanje telefonskih linija. U međuvremenu Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu info@ebit.hr